Je bent hier:
  • Biologisch: Gedeeltelijk
  • Vegetarisch: Nee
  • Eenmalig: Ja
  • Abonnement: Wekelijks of tweewekelijks
  • Incl. recepten: Ja
  • Maaltijdbox zelf samenstellen: Ja
  • Aantal personen: 2-4
  • Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd
  • Aantal maaltijden: 3 maaltijden
  • Prijs: v.a. 37,50 (6,25 per portie)
Allerhande box

AH Allerhande box

AH Allerhande box

Allerhande box kortingscode en info

Beste maaltijdbox volgens de consumentenbond

Een maaltijd box die enorm in opkomst is, is de AH Allerhande maaltijdbox.

De AH Allerhande box is een maaltijdbox van de Albert Heijn en is in de zomer van 2016 door de consumentenbond als beste uit de maaltijden test gekomen. Er zijn twee soorten; de inspiratiebox voor twee personen en de familiebox voor vier personen ( twee volwassen en twee a drie kinderen).

Binnen 30 minuten op tafel

De maaltijdboxen van Albert Heijn bestaan uit drie avond maaltijden per week. De recepten kun je zelf, van te voren, online uitkiezen. Alle maaltijden zijn binnen dertig minuten te bereiden.

De recepten worden op kaarten bij de box geleverd en staan tevens online. De meeste recepten zijn éénpans gerechten. Op de recepten staat een duidelijke beschrijving van de ingrediënten, calorieën en eventuele allergie informatie.

Goede balans in de gerechten

De maaltijden zijn erg divers en gezond. Van wereldgerechten, pasta's, salades tot aan ovenschotels, bij het zien van de foto's loopt het water je al in de mond. Ook aan ingrediënten zit een goede balans van vlees, vis en vegetarisch.

Allerhande box kortingscodes

Er zijn regelmatig AH Alllerhande box kortingscodes te verkrijgen, dit maakt het aantrekkelijk om de box een keer uit te proberen.

De AH box gratis thuisbezorgd

De AH Allerhande box dient vier dagen van tevoren besteld te worden, de bezorging ervan is gratis. Online kan je tijdens het bestellen je postcode invoeren en vervolgens kan je zien of er op jouw adres geleverd kan worden en op welke dagen en tijden. Je kiest vervolgens een gewenst bezorgmoment en je gaat over tot de online betaling.

Op de dag van bezorging wordt er tot de kwartier nauwkeurig een tijd per sms verstuurd. De bestellingen worden tot in de keuken gebracht.

Je kunt er ook voor kiezen de box te bestellen en vervolgens op te halen bij een Albert Heijn pick up point of Albert Heijn filiaal naar keuze. Dit is erg handig wanneer je niet zeker weet wanneer je thuis zult zijn.

Een groot voordeel is, dat je gelijk de rest van je boodschappen kan laten mee bezorgen. Bij je bestelling kan je zelfs producten van de Etos en Gall en Gall mee laten bezorgen.

De AH Allerhande box met of zonder abonnement

De Albert Heijn box kan steeds los besteld worden, maar je kan ook kiezen voor wekelijks of tweewekelijkse levering.