Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Corona maaltijdboxen: overschotten van de boer

Corona maaltijdboxen voorkomen dat er erg veel voedsel weg wordt gegooid. Het coronavirus heeft een grote impact op de hele wereld. Bedrijven liggen stil, supermarkt schappen staan leeg en schoolpleinen liggen er verlaten bij. Veel sectoren worden hard geraakt, waaronder ook de agrarische sector. De boeren hebben grote overschotten, omdat zij hun producten niet meer kunnen verkopen door de coronacrisis. Nu is er besloten om corona maaltijdboxen te maken met deze producten, zodat al dat voedsel niet hoeft te worden weggegooid. 

 

green chef maaltijdbox aanbieding

Corona maaltijdboxen komen voort uit een samenwerking

De nieuwe corona maaltijdboxen komen voort uit een samenwerking tussen boodschappen bezorgservice Boerschappen en online kookplatform Home Made Chefs. De boxen worden aangeboden als Home Made Chefs maaltijdboxen. Deze zogenaamde corona maaltijdboxen worden gevuld met versproducten van de boeren die met overschotten te maken hebben. Daarnaast wordt er uiteraard ook een receptenboekje bij gedaan, zodat iedereen er heerlijke maaltijden van kan maken. De verkoop van de corona maaltijdboxen verloopt via een online platform dat hier speciaal voor is ingericht. 

 

Vier verschillende corona maaltijdboxen

De boeren hebben door het coronavirus te maken met zo veel overschotten, dat er meerdere corona maaltijdboxen beschikbaar zijn. Mensen kunnen kiezen voor de Chefs Box, de Prep Box, de Black Box en de Kids Box. Alle corona maaltijdboxen zijn in meerdere formaten te bestellen, zodat iedere consument een box kan kopen die goed bij het huishouden past. De producten in de boxen zijn gegarandeerd vers. Deze worden dagelijks bij de boeren opgehaald door Boerschappen. 

 

Toch een goede maaltijd op je bordje

Met de komst van het coronavirus sloegen veel mensen in Nederland ‘op hol’. Zij sloegen zo veel eten en drinken in (en toiletpapier) dat er voor anderen geen producten meer beschikbaar waren. Er zijn mensen die meerdere dagen uit de frituur hebben moeten eten, omdat er gewoon geen normaal voedsel meer te verkrijgen was in de supermarkten. Door te kiezen voor maaltijdboxen weet je zeker dat je wel altijd een goede maaltijd op je bordje hebt liggen. Dat is in deze tijd toch ook wel een prettige zekerheid. Wil jij ook gebruik gaan maken van maaltijdboxen? Dan kun je bij ons online, geheel onafhankelijk diverse maaltijdboxen vergelijken.

hellofresh maaltijdbox aanbieding

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   MaaltijdboxVergelijker.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart