Je bent hier:
  • Biologisch: Gedeeltelijk
  • Vegetarisch: Nee
  • Eenmalig: Ja
  • Abonnement: Wekelijks of tweewekelijks
  • Incl. recepten: Ja
  • Maaltijdbox zelf samenstellen: Nee
  • Aantal personen: 1-5
  • Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd
  • Aantal maaltijden: 2 of 4 per week
  • Prijs: v.a. 39,- (6,50 per portie)
familie-maaltijdbox-300x225

Familiebox (was Mathijs)

Mathijs maaltijdbox kortingscode en informatie

Gerechten van televisiekok Mathijs

Televisiekok Mathijs Vrieze werkt al van jongs af aan in de horeca. Koken, nieuwe gerechten en toegankelijke recepten ontwikkelen is zijn passie.

Zijn doel is eten niet alleen gezond, maar ook lekker te maken zodat zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van een gezonde maaltijd.

Hij kiest bewust voor zoveel mogelijk duurzaamheid en dieren welzijn.

Overzichtelijke website

Wanneer je de nieuwe website bezoekt, vallen er gelijk een aantal dingen op. De site is overzichtelijk, toegankelijk en straalt gezondheid uit.

Frisse foto's met kleurrijke gerechten lachen je toe. De informatie op de website is kort en duidelijk. Het bestellen lijkt makkelijk te doen.

Snelle en gezonde gerechten

Voor alle recepten staat een tijdsduur van twintig tot dertig minuten. Ideaal wanneer je veel werkt en snel, maar toch gezond wilt eten.

Je kunt kiezen tussen twee varianten, de variatiebox en de familiebox.

De variatiebox bevat drie maaltijden

De variatiebox bevat drie maaltijden per week en is geschikt voor twee personen. De recepten zijn wat gewaagder en pittiger dan de gerechten uit de familiebox.

Wanneer je alleen bent, kun je de variatiebox ook bestellen.

De prijs en producten zijn wel op twee personen gericht, maar deze zou je kunnen invriezen of op een andere dag nog een keer kunnen klaarmaken.

Op de website is de variatiebox niet te bestellen, bij navraag klopt dit inderdaad. Wanneer je de box voor twee personen wilt ontvangen, dient er contact te worden opgenomen met de klantenservice.

De familiebox is uitstekend geschikt voor gezinnen

Bij de familiebox ligt de aandacht en de smaak voornamelijk bij de kinderen.

De familiebox is in middel formaat te bestellen voor een gezin met één of twee kinderen of in een groot formaat voor een gezin met twee of drie kinderen.

De familiebox bevat vier maaltijden per week.

Gratis thuisbezorgd

De Familiebox worden alleen bezorgd op maandag tussen 17.00 en 22.00, wanneer je niet thuis bent wordt het bij de buren geleverd.

Je ontvangt een sms wanneer het pakket geleverd is. Dit kan een nadeel zijn, aangezien de producten gekoeld moeten blijven en je niet altijd kunt verwachten dat de buren ruimte maken in hun koelkast.

Standaard weekmenu's

Een groot voordeel is dat de weekmenu's al van te voren online te zien zijn, ook als je nog geen abonnement hebt afgesloten.

De menu's zijn standaard, dus kiezen behoort niet tot de mogelijkheden.

Het is wel mogelijk om tijdens je abonnement een week te switchen van variatiebox naar familiebox of andersom, als je de recepten van die week aantrekkelijker vindt.

Verse fruitbox

Bij de Familiebox kun je ook terecht voor een heerlijke verse fruitbox.

Wekelijks krijg je vijftien tot twintig stukken fruit opgestuurd. Hollands seizoensfruit, exotisch fruit en minimaal één “verrassingsvrucht” zoals een passievrucht.

De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox.

Social media en een de Familiebox kortingscode

Naast een mooie overzichtelijke website, is de Familiebox ook heel erg actief op social media. Lekkere recepten voor op de andere dagen van de week, tips en leuke foto's en filmpjes komen voorbij met regelmatig aantrekkelijke win acties.

Bestel nu via deze link (korting wordt automatisch verwerkt) en ontvangen een flinke korting op je eerste box.