Je bent hier:
  • Biologisch: Gedeeltelijk
  • Vegetarisch: Ja keuze voor vegetarisch mogelijk
  • Eenmalig: Ja, ook abonnement
  • Abonnement: Wekelijks
  • Incl. recepten: Ja, digitaal
  • Maaltijdbox zelf samenstellen: Ja
  • Aantal personen: 2-4
  • Verzendkosten: €4,95 per maaltijdbox
  • Aantal maaltijden: 2, 3 of 4
  • Prijs: v.a. €28 (€3 per portie)
dinnerly maaltijdbox logo

Dinnerly Maaltijdbox

dinnerly-maaltijdboxvergelijker.nl

Dinnerly is het kleine budget broertje van Marley Spoon en is sinds februari actief in Nederland maar al eerder in Amerika en bijvoorbeeld Engeland.

Sinds dit jaar is Dinnerly dan ook in Nederland gestart. Dinnerly focust zich op de budget maaltijdboxen en heeft een iets goedkopere prijsstelling dan bijvoorbeeld HelloFresh en Marley spoon.

Dinnerly kortingscodes

Bestel je via maaltijboxvergelijker.nl nu je Dinnerly foodbox dan krijg je tijdelijk €30,- korting op je eerste 3 boxen. Zo betaal je slechts €22,- per box met 3 gerechten voor 2 personen.

€40,- korting
Kortingscode

Dinnerly kortingscode

Met deze Dinnerly kortingscode krijg je €10,- korting per maaltijdbox op de eerste 4 boxen van Dinnerly More Less
Bekijk deze code

De maaltijdboxen van Dinnerly

De maaltijdboxen van Dinnerly zijn een succes in Nederland: de focus bij Dinnerly ligt op gemak, prijs en goede ingrediënten. Dinnerly is iets simpeler dan de andere maaltijdboxen: heeft wat minder ingrediënten, minder verpakking en er gaat meer ‘online’ bijvoorbeeld de receptkaarten.

Bij Dinnerly heb je de keuze tussen 2 verschillende maaltijdboxen: de Dinnerly maaltijdbox voor 2 personen of de Dinnerly Familybox (voor 3 tot 4 personen).

Als gezegd heeft de box een wat eenvoudigere insteek, alle ingrediënten zitten in 1 grote zak; het is dus niet onderverdeeld in gescheiden zakken per gerecht. De ingrediënten hebben een vers garantie van vier dagen.

Je kiest bnij Dinnerly zelf de invulling van de box op basis van 12 wekelijkse recepten. Meest opvallend bij deze box is dat er relatief weinig ingrediënten in de box zitten, vaak vind je tussen de 5 en 7 ingrediënten voor een gerecht. De recepten en het stappenplan vind je online bij Dinnerly.

De Dinnerly maaltijdbox is leuk voor de hobbykok met een focus op tijd (snelle gerechten) en prijs (voordelige maaltijdbox).

Ons inziens het grootste nadeel? De bezorgingskosten, die mogen ze wat ons betreft gewoon in de kosten van de maaltijdbox zelf verstoppen.

Wekelijkse keuze uit 12 recepten

Ook Dinnerly heeft een uitgebreid aanbod aan wekelijkse recepten, zo is er voor ieder wat wils wel wat te vinden. Of je nou van snel, vegetarisch, kindvriendelijk of bijvoorbeeld koolhydraatarm koken houdt: voor elke leef / eetstijl zijn er wekelijks gerechten in te vullen,.

Ook als je vegetarisch bent is Dinnerly een goede keuze: dit kan je al van te voren aangeven en dan krijg je ook als je niets invult gewoon een vegetarische maaltijdbox thuis gestuurd.

De maaltijdboxen van Dinnerly zijn voor twee, drie of vier dagen in de week te bestellen en dus ook van 2 tot 4 personen.

Snel te bereiden

Één van de grootste pluspunten is dat de recepten van Dinnerly vaak snel te bereiden zijn: ook omdat er dus niet te veel ingrediënten zijn en de focus ook ligt op gemak, daarom wordt het ook aan huis geleverd in een tijdsslot naar keuze.

Flexibel abonnement met iDeal, Paypal of CC

Ook Dinnerly werkt met een flexibel abonnement. Je kunt het abonnement tussentijds aanpassen, tijdelijk pauzeren of opzeggen en je kan onder meer betalen met iDeal, PayPal of Creditcard

Wijziging of pauzering van je box op tijd doorgeven helpt!

Bezorging Dinnerly Maaltijdbox

Bezorging van de maaltijdbox is in heel Nederland: alleen niet op de waddeneilanden. Je kan kiezen tussen enkele tijdsloten afhankelijk van waar je woont voor de bezorging. Voor de bezorging wordt je op de hoogte gehouden wanneer de box wordt geleverd per telefoon, per mail en met een trackingscode.