Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

HelloFresh kortingscode

Op deze pagina vind je de actuele HelloFresh kortingscodes. De kortingscodes worden automatisch verwerkt als je via onze link naar de HelloFresh website gaat om te bestellen. Je kan hem voor de zekerheid natuurlijk ook kopiëren en bij bestelproces handmatig invoeren.

Kortingscode overzicht HelloFresh

Kortingscode voorToelichtingExtra informatie
Tot €75,- kortingMet deze HelloFresh kortingscode krijg je nu tot €75,- korting op je eerste 4 bestellingenActiveer deze kortingscode
€100 korting
Kortingscode

Expired On: 02/13/2023

€100 korting HelloFresh

Krijg tot wel € 100,- korting op je eerste 5 boxen + gratis cadeaus!

Voorwaarden: bij bestelling van een flexibel lidmaatschap krijg je nu een korting op je eerste 5 boxen. De korting op deze eerste 5 boxen is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt." Bezorging van je eerste maaltijdbox is gratis. Daarna worden bezorgkosten in rekening gebracht. De kortingscodes zijn enkel voor nieuwe klanten en gelden voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. De cadeaus worden enkel verstuurd vanaf de 4e, 6e en 8e bestelde box, je maakt enkel kans indien je dit aantal bereikt binnen 12 weken na activatie. Het cadeau bij de 4e box wordt automatisch verstuurd, de cadeaus bij de 6e en 8e box dien je zelf te activeren. Bij tussentijdse pauzering of opzegging vervalt het recht op de cadeaus. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. De algemene voorwaarden van HelloFresh zijn van toepassing.

More Less
naar HelloFresh
€75 kortingscode
Kortingscode

HelloFresh kortingscode

HelloFresh kortingscode voor tot €75,- korting op je eerste 4 boxen. Afhankelijk van aantal personen kan de korting oplopen tot €75,- met deze HelloFresh kortingscode

More Less
Kopieer code
€75,- voor oude klanten
Kortingscode

€75 HelloFresh korting voor bestaande klanten

Met deze HelloFresh kunnen oud klanten van HelloFresh opnieuw een box met een leuke korting proberen

More Less
Naar HelloFresh

Werken de HelloFresh kortingscodes niet? Kijk dan nog eens goed naar de voorwaarden. Vergeet ook niet bijvoorbeeld om bij de HelloFresh kortingscodes op Foodboxen.nl te kijken.

MaaltijdboxVergelijker.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart