Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Kleine maaltijdboxen: van Veganbox tot Boerschappen

Hellofresh, Dinnerly, Marley Spoon, Ekomenu. Dit zijn een aantal maaltijdboxen waar je vast wel eens van gehoord hebt. Misschien ontvang je zelf wekelijks een box of heb je wel een eens proefbox besteld, de kans dat je bekend bent met maaltijdboxen is vrij groot.  Maaltijdboxen zijn in een korte tijd erg populair geworden.

Dit heeft o.a. te maken met het feit dat een gezonde leefstijl tegenwoordig voor veel mensen een prioriteit is.  Helaas is het niet altijd even eenvoudig om gezond te eten als je een druk leven leidt, maar hiervoor biedt de maaltijdbox uitkomst!

green chef maaltijdbox aanbieding

Vranc & Vrij, Veganbox, Versh, Boerschappen, Mealhero & PlantB: zo maar een greep uit het assortiment maaltijdboxen die niet vaak belicht worden.

Inmiddels zijn er veel meer maaltijdboxen op de markt dan de bovenstaande grote namen. In dit artikel bespreken we nieuwe maaltijdboxen die je wellicht nog niet kent, maar zeker de moeite waard zijn om te proberen. Wie weet is een van de onderstaande maaltijdboxen wel perfect afgestemd op jouw behoeften!

Veganbox

Veganistische maaltijdbox

De veganistische leefstijl is steeds meer terrein aan het winnen. Dit merk je overal om je heen; in supermarkten, restaurants en wellicht ook binnen je vriendenkring. Toch is het aanbod aan veganistische producten in de supermarkten nog wat beperkt en dit maakt het lastig om elke dag een gezonde én lekkere maaltijd op tafel te toveren. Wil je genieten van heerlijke veganistische gerechten? Of wil je kennismaken met de veganistische keuken? Dan is de veganbox echt iets voor jou!

De veganbox is er voor 2 of 4 personen en bevat 2,3 of 4 gerechten per week. Elke week heb je de keuze uit 6 gevarieerde maaltijden waarin je onder andere peulvruchten, sojaproducten en lekker veel groente vindt. De prijs per portie bedraagt gemiddeld €7,- voor een 2-persoonbox en €5,- voor een 4-persoonsbox. Hoe meer maaltijden je per week afneemt, hoe goedkoper de box is.

Vranc & vrij

De maaltijdbox voor voedselintolerantie

Als je een voedselintolerantie hebt, ben je vaak beperkt in je keuzes. Zo zijn er wel een aantal maaltijdboxen die recepten aanbieden voor mensen met een intolerantie, maar dit aanbod is vaak summier. De maaltijdboxen van Vranc & Vrij hebben hier verandering in gebracht.

Vranc & Vrij wil namelijk het leven voor mensen met een voedselintolerantie makkelijker, leuker en simpeler maken. Dit doen ze door maaltijdboxen aan te bieden speciaal voor mensen met een voedselintolerantie.

De maaltijdboxen zijn wekelijks te bestelen waarbij je de keuze hebt uit 6 gluten- en lactosevrijegerechten. De maaltijdbox is geschikt vanaf 2 tot 6 personen, waarbij je kunt kiezen voor 3,4 of 5 maaltijden per week.

De prijzen per portie zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal maaltijden dat je afneemt. Voor een 2-persoons box met 3 gerechten betaal je €6,70 per portie.

Je vindt hier meer over de glutenvrije maaltijdbox van Vranc & Vrij

Boerschappen

Van Brabantse boeren

Wil jij verse en eerlijke producten op je bord én daarbij de Brabantse boeren een handje helpen? Dan zijn de maaltijdboxen van Boerschappen iets voor jou. De ingrediënten in de maaltijdboxen komen direct van het land en zijn met zorg voor natuur en dierwelzijn geselecteerd. Ook bevatten de producten geen onnodige en ongezonde toevoegingen.

Er zijn totaal 6 verschillende maaltijdboxen met o.a. een vangst box voor de vlees- en visliefhebber, maar ook een compleet veganistische box. Kortom Boerschappen heeft voor ieder wat wils!

De maaltijdboxen zijn voor 2 tot 6 personen en bevatten 3 gerechten per week. Per portie betaal je tussen de €4,- en €5,-, wat afhankelijk is van de maaltiijdbox en aan het aantal personen.

Versh

Budget maaltijdbox

Versh is een maaltijdbox waarbij eenvoud, snelheid en betaalbaarheid voorop staat. Kook je met Versh, dan staat er binnen 30 minuten een maaltijd op tafel. De gerechten zijn simpel, maar wel lekker en verantwoord. Versh is ook nog een van de goedkoopste maaltijdboxen, maaltijden zijn er al vanaf €2,50 per portie!

Versh kun je tevens vergelijken met een andere populaire budgetbox, namelijk Dinnerly.

Versh heeft twee maaltijdboxen, een box voor 2 personen en een gezinsbox. Wekelijks kun je drie gevarieerde maaltijden bestellen bestaande uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Voor een 2-persoons box betaal je €5,42 per portie en voor de gezinsbox voor 4 personen €4,17 per portie.

Mealhero

Maaltijdbox met slimme stoomoven

Heb je geen tijd of zin om te koken en wil je na een lange dag hard werken meteen aan tafel? Dan is Mealhero misschien wel wat voor jou. Bij de maaltijdboxen van mealhero hoef je namelijk helemaal niks te doen, behalve wachten tot de slimme stoomoven je maaltijden heeft bereidt! Dit maakt Mealhero een vernieuwend en uniek concept!

Het werkt als volgt: de stomer bestaat uit drie onderdelen; eentje voor vlees, vis, groenten enzovoort. Elk recept is voorzien van een slim etiket die je oven herkent. De stoomoven weet dus precies hoe lang ingrediënten bereidt moeten worden. De totale bereiding van de gerechten duurt tussen de 15 en 20 minuten.

Bij mealhero stel je zelf een maaltijdbox samen waarbij je de keuze hebt uit wel 40 verschillende maaltijden en afzonderlijke ingrediënten. De maaltijden zijn lekker, gezond en gevarieerd. Ook zijn voldoende opties voor vegetariërs en veganisten.

Je kunt ervoor kiezen om elke 2 of elke 4 weken een box te ontvangen. Alle producten zijn namelijk 6 maanden houdbaar in de vriezer.

Per box kun je kiezen uit 10, 16, 24 of 32 porties. Per portie betaal je tussen de €8,- en €9,-, afhankelijk van het aantal porties dat je afneemt. De slimme stoomoven huur je voor €5,- per maand.

PlantB

De maaltijdbox voor plantaardig eten

Bij PlantB hebben ze de missie om plantaardig eten zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Dit doen ze door veganistische maaltijdboxen aan te bieden met bevroren gerechten die je alleen hoeft op te warmen in de oven of magnetron.

De maaltijden bevatten veel groenten, peulvruchten, volkoren granen, fruit etc.  Kortom, alles wat je nodig hebt voor een gebalanceerde en gevarieerde levensstijl.

Naast PlantB is dus Veganbox een andere vegan maaltijdbox. Mocht Vegan je leefstijl zijn, kan je bij deze 2 terecht, maar ook nog bij bijvoorbeeld Ekomenu

Er zijn in totaal 3 maaltijdboxen bij PlantB; een maaltijdbox voor een gezonde levensstijl, voor kersverse ouders en voor sporters. Per maaltijdbox heb je de keuze uit 11 gerechten waarvan je er minimaal 6 besteld. Voor een normale portie betaal je €7,49. Ben je echter een grote eter? Dan kun je voor €9,96 per portie een grotere maaltijd bestellen.

Smaakgenot

Keuze uit veel specialiteiten

Smaakgenot is een online warenhuis voor eten en dranken van kwaliteit. Alle producten die je bestelt komen rechtstreeks bij de specialist, boer of producent vandaan en zijn stuk voor stuk uniek, smaakvol en zelfs prijswinnend. Smaakgenot werkt enkel samen met verkooppartners die producten aanbieden die met veel zorg en liefde worden gemaakt. De verkooppartners zijn dan ook trots op hun producten en daar verdienen ze een eerlijke prijs voor.

Er is geen sprake van een abonnement, je winkelt zoals bij een normale webshop en rekent per keer je bestelling af. Dit heeft zo zijn voordelen. Zo sluit je tijdens het doen van een bestelling geen abonnement af die je vervolgens moet annuleren, pauzeren of wijzigen. Je bestelt dus wanneer jij daar behoefte aan hebt!

Bestellen bij Smaakgenot is heel simpel. Je kiest een categorie, hierbij heb je o.a. de keuze uit Kaas, Aardappel, groente & fruit, Koffie, thee & sappen etc. Vervolgens selecteer je een verkooppartner en plaats je je gewenste product in het winkelmandje en reken je af. Op de website kun je het volledige assortiment inclusief de prijzen raadplegen.

De bezorgkosten en bezorgopties verschillen per verkooppartner. Houdt er rekening mee dat niet alle producten tegelijk worden bezorgd als je bij verschillende verkooppartners een bestelling plaatst.

Conclusie alternatieve maaltijdboxen: maatwerk & vernieuwing

Het aanbod aan maaltijdboxen is zoals je kunt lezen enorm gegroeid. Wat opvallend is aan de nieuwe maaltijdboxen is dat er meer maatwerk geboden wordt. Zo is het aantal veganistische en vegetarische maaltijdboxen flink toegenomen en kunnen nu ook mensen met een voedselintolerantie genieten van een maaltijdbox.
Daarnaast vinden er ook ontwikkelingen plaats. Zo zijn er nu ook maaltijdboxen op de markt waarbij je zelf niet hoeft te koken en je dus nog sneller aan tafel kunt.

We verwachten dan ook dat het aanbod aan maaltijdboxen alleen maar groter gaat worden de komende tijd. Houd maaltijdboxvergelijker.nl dus goed in de gaten voor alle updates over nieuwe maaltijdboxen!

Welke kleinere maaltijdboxen zijn er te bestellen

Naast de grote aanbieders van maaltijdboxen zoals HelloFresh, Ekomenu en Marley Spoon zijn er ook verschillende kleinere partijen. Je kan hierbij denken aan Mealhero, PlantB, Versh, Boerschappen, Veganbox, Vranc & Vrij en bijvoorbeeld Smaakgenot. In dit artikel vind je een overzicht met kleinere alternatieve maaltijdboxen.

Kleine maaltijdboxen: van Veganbox tot Boerschappen
Kleine maaltijdboxen: van Veganbox tot Boerschappen
hellofresh maaltijdbox aanbieding

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   MaaltijdboxVergelijker.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart