Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Maaltijdbox abonnement is niet aantrekkelijk?

Een maaltijdbox abonnement is één van de mogelijkheden die je hebt wanneer je wilt gaan koken met foodboxen. Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat de eerste maaltijdboxen op de markt verschenen en vrijwel direct was het ook mogelijk om een maaltijdbox abonnement af te sluiten. Vaste aanleveringen moesten het gaan maken in Nederland, maar het blijkt nu dat Nederlanders daar helemaal niet op zitten te wachten. We willen allemaal wel koken met maaltijdboxen, maar we willen niet vast zitten aan één partij. Een maaltijdbox abonnement is niet aantrekkelijk, volgens het testpanel van Radar. 

 

green chef maaltijdbox aanbieding

Waarom is het maaltijdbox abonnement niet aantrekkelijk?

Voor het onderzoek werden een kleine 3.000 personen ondervraagd. Maar liefst 90 procent van deze personen geeft aan geen interesse te hebben in een maaltijdbox abonnement. Slechts 4 procent van hen geeft aan in het verleden wel een maaltijdbox abonnement te hebben gehad. Het abonnement werd opgezegd om meerdere redenen. Zo waren er mensen die het eenvoudigweg te duur vonden, maar er zaten ook mensen bij die aangaven dat het te veel gedoe is of dat er onvoldoende keuze is voor de vegetarische levensstijl. Een laatste belangrijke reden is dat er in de boxen veel gebruik gemaakt zou worden van plastic, waardoor de maaltijdboxen niet erg duurzaam en bewust zijn.

 

Liefhebbers van het maaltijdbox abonnement

De absolute fans van het maaltijdbox abonnement zijn het niet eens met de nadelen die door tegenstanderd werden genoemd. Zij geven vooral aan dat zij het heerlijk vinden om niet meer zelf te hoeven bedenken wat zij op tafel gaan zetten. Ook wordt vaker aangegeven dat de producten altijd smaakvol en lekker vers zijn. De maaltijden zijn creatief en er is altijd nog wel wat te kiezen. Alleenstaanden geven aan dat het maaltijdbox abonnement hen stimuleert om toch warm te eten.  

 

Liever steeds een andere maaltijdbox

Wat een grotere groep mensen vooral tegenstaat is dat je met een maaltijdbox abonnement direct aan één partij vast zit. Dit terwijl er tegenwoordig heel wat aanbieders van maaltijdboxen te vinden zijn. Je wilt toch wel eens iets anders. Er zijn aanbieders die enkel boxen aanbieden in abonnementsvorm en deze partijen zouden er, volgens de ondervraagden, goed aan doen om de maaltijdboxen ook los aan te bieden. Mensen willen iets te kiezen hebben! Wil jij ook iets te kiezen hebben? Bekijk en vergelijk alle inspirerende maaltijdboxen dan op onze website!

hellofresh maaltijdbox aanbieding

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   MaaltijdboxVergelijker.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart