Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Marley Spoon recepten review met Pasen

We kunnen aan de slag, want onze eerste maaltijdbox van Marley Spoon is gearriveerd. Om deze review voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, maken we onderscheidt in verpakking, ingrediënten, recepten en de uiteindelijke presentatie van de maaltijdbox en smaak.  

We wensen je veel lees- en vooral kookplezier!

green chef maaltijdbox aanbieding

Verpakking


Wanneer de maaltijdbox van Marley Spoon voor de eerste keer ontvangt, weet je dat je kwaliteit in huis hebt gehaald. Zelfs aan de verpakking is bijzondere aandacht besteed. Zo is de maaltijdbox vervaardigd uit volledig recyclebaar karton en opgeleukt met grappige teksten. Het stijlvolle logo van Marley Spoon geeft de doos gelijk een verzorgde uitstraling. Als je deze opent, dan zie je direct prachtige en stijlvolle receptenkaarten. De recepten zijn ook weer gedrukt op 100% recyclebaar papier, wat voor een extra luxe gevoel zorgt. Alle recepten zijn voorzien van diverse visuals en een stapsgewijze beschrijving voor de bereiding van het gerecht, aangevuld met een verhaal origineel van de chef zelf (het tafelverhaal). De ingrediënten in de box zijn per gerecht keurig gesorteerd in stijlvolle paperbags, die dichtgeplakt zijn met een zwart-witte plakstrip waarop het betreffende gerecht vermeld is. Kortom, een goed verzorgde en zorgvuldig verpakte maaltijdbox, waar op elk detail is gelet.

marley-spoon-recepten-maaltijdbox

marley-spoon-recepten-maaltijdbox
Ingrediënten 

Marley Spoon is bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten, en dat maken ze duidelijk waar. De ingrediënten zijn stuk voor stuk goed (vacuum) verpakt, erg vers en worden geleverd door de beste leveranciers. Zo valt het tijdens het snijden van de producten nogmaals op hoe hoog de kwaliteit van de producten eigenlijk is;  Omdat Marley Spoon graag seizoensproducten levert, kom je regelmatig ‘vergeten groenten' of uitzonderlijke producten tegen, die niet verkrijgbaar zijn in een doorsnee supermarkt. Dit maakt het koken extra leerzaam en uitdagend. Naast de hoge kwaliteit van de ingrediënten is het ideaal dat de maaltijdbox zo compleet is.

marley-spoon-recepten-ingredienten
Bereiding van recept; vooral kip

Nu we de ingrediënten uitgepakt en bekeken hebben, is het tijd voor de bereiding. Het viel ons wel op dat het ditmaal wel vooral kipgerechten waren en ‘eenvoudige' maaltijden, zoals de wraps en de salade. Misschien dat Marley Spoon op het warme weer heeft ingespeeld hiermee? Het snijden, bakken en klaarmaken van de maaltijd duurt ongeveer 30 minuten. De bereiding is zelfs voor amateur-koks heel goed te doen. Het duidelijke, stapsgewijze recept maakt het koken eenvoudig en door de hoge kwaliteit van alles, krijg je al snel het gevoel dat je in de keuken van een goed restaurant aan het werk bent. En het mooiste is, dat je het zelf op mag eten.

marley-spoon-recepten-wraps
marley-spoon-recepten-wraps

Opdiening en smaak

Door de mooie presentatie van het recept op de receptenkaart, ervaar je de passie van de chef-kok van het recept. Wanneer je nog voor bezig bent met het bereiden, is het bijna niet te geloven dat je een dergelijk recept zelf binnen 30 minuten op tafel kan hebben staan. En de smaak? Een regelrecht feest. Een heerlijk gerecht met mooie gevarieerde en uitgebalanceerde smaken en goed passend bij het seizoen. Ideaal als frisse en stevige lunch of als mooi diner.

Eindbeoordeling

Een gezonde en uitdagende verrassing; dat was voor ons de maaltijdbox van Marley Spoon. De stijlvolle verpakking, de hoge kwaliteit van de producten, de eenvoudige bereidingswijze en het uiteindelijke resultaat zijn verrassend. Daarnaast is het ideaal dat je elke week kunt kiezen uit maar liefst 20 voorgestelde gerechten, zodat je niet ‘vast' zit aan het gerecht dat een ander voor jou heeft bedacht. De maaltijden zijn de prijs dubbel en dwars waard door de bijzondere producten en de hoge kwaliteit. Dit maakt de Marley Spoon box bijzonder geschikt voor een aantal dagen in de week.

TIP: Korting op je bestelling
De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn te bestellen met 40 euro korting via deze link.

hellofresh maaltijdbox aanbieding
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   MaaltijdboxVergelijker.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart