Je bent hier:
  • Biologisch: Gedeeltelijk
  • Vegetarisch: Ja
  • Eenmalig: Ja
  • Abonnement: Wekelijks
  • Incl. recepten: Ja
  • Maaltijdbox zelf samenstellen: Ja
  • Aantal personen: 2-4
  • Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd
  • Aantal maaltijden: 2, 3 of 4
  • Prijs: v.a. 39,90 (6,65 per portie)
Marley Spoon

Marley Spoon maaltijdbox

€60,- kortingscode
Kortingscode

Doesn't expire

Marley Spoon kortingscode

Met deze Marley Spoon kortingscode krijg je in totaal €60,- korting op je eerste 4 maaltijdboxen. €20,- korting op de eerste 2, en €10,- op de derde en vierde maaltijdbox. More Less
Kopieer code

Marley Spoon komt oorspronkelijk uit Duitsland. Inmiddels is het concept wereldwijd actief.

Sinds 2014 is het bedrijf ook in Nederland geïntroduceerd. Beter koken, slimmer leven. Bij Marley Spoon gaan ze voor biologisch, duurzaamheid Slow food, wat staat voor lekker, puur en eerlijk.

Samenwerking met biologische slagers en zorgboerderijen

Marley Spoon receptenZe werken over het algemeen samen met vaste lokale bedrijven, zoals biologische slagers en zorgboerderijen. De groentes zijn altijd seizoensgebonden en in de meeste gevallen biologisch.

De website heeft een frisse, moderne uitstraling. Informatie is er makkelijk terug te vinden. De gerechten zien er kleurrijk en aantrekkelijk, je krijgt er al zin in als je er naar kijkt.

De foodboxen van Marley Spoon

Marley Spoon boxDe ingrediënten hebben een vers garantie van vier dagen. Je kunt er voor kiezen het gelijk een aantal dagen achter elkaar te maken, of om een gedeelte in te vriezen.

Bij Marley Spoon heb je de keuze uit twee boxen. De Classis box is geschikt voor twee personen en de Familiebox voor een gezin met twee volwassenen en één of twee kinderen.

Recepten ontwikkeld door chef koks

Het bedrijf heeft verschillende chef koks in dienst voor het ontwikkelen van de recepten en dat is te zien!

Het is de vraag of alle kinderen al deze bijzondere gerechten willen eten, maar voor volwassenen en kinderen die van experimenteren houden is het aan te raden.

Wekelijkse keuze uit 7 gerechten

Marley SpoonDe gerechten zien er, met veelal standaard ingrediënten zeer culinair uit. Het grote voordeel is dat je wekelijks uit zeven gerechten kan kiezen.

Ook kun je alle gerechten al drie weken vooruit bekijken.

Ben je vegetarisch? Dan is Marley Spoon goed te doen. Wekelijks staan er ook drie vegetarische gerechten tussen. Je kan ook bij het bestellen aanvinken dat je de hele box vegetarisch wilt.

De boxen zijn voor twee, drie of vier dagen in de week te bestellen.

Binnen no time te bereiden

Marley Spoon bereidingDe gerechten zijn tussen de dertig en veertig minuten te bereiden.

Samen met de maaltijdboxen kun je ook een fruitbox bestellen. De box is wekelijks gevuld met 3,5 kilo fruit bestaande uit vijf a zes soorten.

Flexibel abonnement

Marley Spoon werkt met een flexibel abonnement. Je kunt het abonnement tussentijds aanpassen, tijdelijk pauzeren of opzeggen.

Wijzigingen dienen wel 6 dagen voor de eerstvolgende bezorging door te worden gegeven.

Bezorging in nagenoeg heel Nederland

In heel Nederland, behalve de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen kunnen de maaltijdboxen worden bezorgd.

Bezorgdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. In de Randstad bestaat ook de optie voor een bezorging op zondagavond.

Marley Spoon kortingscode

Marley Spoon uitproberen? Ga nu naar de website en gebruik de kortingscode en ontvang maar liefst 4x €10,- korting op je eerste bestelling.

Op blog.marleyspoon.nl vind je een leuke, informatieve blog over de gerechten, de oorsprong en alles wat te maken heeft met eten en Marley Spoon.

Marley Spoon is ook actief op Instagram, vrolijke foto's, lekkere recepten en informatie is hier te vinden. Aanrader!