Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Over maaltijdboxvergelijker.nl

Maaltijdboxvergelijker is al enkele jaren bezig met het vergelijken van de verschillende maaltijdboxen op de markt in Nederland. Er zijn inmiddels al heel wat maaltijdbox aanbieders de revue gepasseerd en enkele van de maaltijdboxen zijn inmiddels weer met elkaar gefuseerd, zo zijn bijvoorbeeld Beebox en Willem & Drees nu opgegaan in Ekomenu, is Matthijs Maaltijdbox tegenwoordig Familiebox en timmeren er verschillende partijen aan de weg.

Onder meer De Krat, HelloFresh, Marley Spoon, Dinnerly, Familiebox, Ekomenu, Versh en Veganbox zijn een aantal voorbeelden van maaltijdbox aanbieders die nog steeds actief zijn op de markt en blijven innoveren.

Op maaltijdboxvergelijker.nl kun je terecht voor een vergelijking onderling tussen de verschillende aanbieders van maaltijdboxen, brengen we zo nu en dan wat nieuws over de wereld, delen we onze ervaring met de maaltijdboxen en die van onze bezoekers. Op deze manier hopen we de keuze voor jou wat makkelijker te maken voor welke maaltijdbox jij kiest. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Maaltijdboxvergelijker.nl is in juni 2021 overgenomen door Reachmo.re. Met Reachmo.re waren we al actief in de maaltijdboxen markt met Foodboxen.nl en met de website maaltijdboxenvergelijker.nl hebben we onze portfolio in deze markt verder uitgebreid.

MaaltijdboxVergelijker.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart