Vind de box die het beste bij jou past met onze maaltijdbox vergelijker
green chef maaltijdbox aanbieding

Willem & Drees en Ekomenu slaan de handen ineen

Willem&Drees en Ekomenu hebben besloten om de toekomst samen, als één bedrijf, tegemoet te gaan. Beide partijen bieden biologische maaltijdboxen, waardoor ze een soortgelijke doelgroep aanspreken met hun maaltijdboxen. Mensen die kiezen voor biologische foodboxen zijn natuurlijk ook de mensen die veel aandacht hebben voor duurzaamheid, het milieu en een goede zorg voor de aarde. Door de bedrijven samen te voegen kan er veel duurzamer worden gewerkt en op die manier probeert de combinatie Willem&Drees en Ekomenu nieuw succes te behalen. 

Meer succes voor Willem&Drees en Ekomenu

Het feit dat Willem&Drees en Ekomenu samen maaltijdboxen gaan maken komt niet helemaal uit de lucht vallen. Er is al een periode van discussiëren en onderhandelen voorbij. De conclusie is sterk voor beide partijen: samenvoegen levert meer succes op. Het belangrijkste doel van Willem&Drees en Ekomenu is om te zorgen voor meer groei in de huidige markt. Daarnaast moet de fusie ook gaan zorgen voor nieuwe, innovatieve diensten en voor krachtenbundeling wat tot meer succes zou moeten leiden. 

green chef maaltijdbox aanbieding

Nóg duurzamere maaltijdboxen

Zowel Willem&Drees als Ekomenu heeft zich al gespecialiseerd in duurzame maaltijdboxen en deze trend moet versterkt worden door de fusie. Er zal nog meer aandacht komen voor vegan en vegetarische producten, voor biologische producten en lokale seizoen producten. Daarnaast willen Willem&Drees en Ekomenu vooral ook zorgen voor nóg duurzamere maaltijdboxen, waarbij er minder gebruik zal worden gemaakt van plastic. Per maaltijd zal de CO2-uitstoot flink verlaagd worden, zeker vergeleken met de maaltijden van reguliere supermarkten. Willem&Drees en Ekomenu neemt het gecertificeerd CO2-neutraal werken als de standaard. 

Bezorging en ophalen van de maaltijdboxen

De duurzame maaltijdboxen van Willem&Drees en Ekomenu zullen bezorgd gaan worden door meerdere partijen. Koninklijke PostNL is hierbij betrokken en ook Reviva werkt mee. Daarnaast zal FoodLogica de bezorging in Amsterdam deels voor de rekening nemen. Haal je de maaltijdbox liever op? Dan is dit mogelijk verschillende winkels. Het nieuwe bedrijf zal gaan opereren vanuit de hoofdstad, Amsterdam. 

Is de maaltijdbox van Willem&Drees en Ekomenu iets voor jou?

Wil jij zo duurzaam en bewust mogelijk leven én eten? Dan is de maaltijdbox van Willem&Drees en Ekomenu misschien wel iets voor jou. Zie je dit toch niet zitten? Dan zijn er natuurlijk nog tal van andere opties. Bij ons kun je eenvoudig online alle maaltijdboxen vergelijken om de beste optie(s) voor jou te vinden.

hellofresh maaltijdbox aanbieding

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   MaaltijdboxVergelijker.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart